arrow

Roel op het toneel

close
info:
arrow

Roel op TV en internet

close
info:

TV-acteur

Als TV-acteur wordt veel van je geduld gevraagd. Bij opnames is lang wachten geen uitzondering en een scène kan steeds opnieuw geschoten worden. Het ‘direct entertainen’ werkt alleen op het toneel of bij acts in het bedrijfsleven. De natuurlijke timing van Roel komt echter briljant tot zijn recht op TV. Geniet maar even van dit staaltje comedy:

Televisieseries en films

Roel is een graag geziene acteur op de set. Vanaf het prille begin van zijn acteercarrière is hij elk jaar te zien geweest in meerdere televisieseries, - comedy’s en films.

Televisie/Film

TELEVISIE/FILM

1999                                         Goudkust, Westenwind en Onderweg naar Morgen.2000                                        GTST, Westenwind en Russen.2001                                         Onderweg naar Morgen, GTST, Recht van Spreken en Boobytrap.2002                                        Trauma 24/7, Najib en Julia, Onderweg naar Morgen en Luifel & Luifel2004                                        Houtstraat 52005                                        Alex FM2006                                        Van Speyk, De Overkant2007                                        Onderweg2008                                        Juliana, Kan Door Huid Heen2009                                        13 in de oorlog, Leraar24, XMIX2010                                         Suiker2011                                          Candid2012                                         Bonkers, Spangas, Vrees en Beven, Verborgen Verhalen

"Roel is behalve een oprecht man een zeer inspirerend, eerlijk en gevarieerd acteur. Roel heeft de gave moeiteloos verschillende rollen neer te kunnen zetten, waarin van nature al diepgang schuilt. Hij komt met een plan de set op, informeert goed wat er van hem verlangd wordt en is zeer bereidwillig naar de regisseur toe, zonder een kritische blik op zijn eigen rol te verliezen. Op deze wijze geeft hij een fijne, extra dimensie aan zijn personages. Daarnaast is Roel als mens bereid keihard te werken en blijft hij kalm en zeer professioneel op momenten van tijdnood of stress. Roel is zeer betrokken bij het product dat je maakt en hij zal je daarin dan ook nooit in de steek laten. Ik heb nu voor meerdere televisieseries met Roel mogen werken. En omdat ik weet wat ik aan hem heb, neem ik hem in vol vertrouwen mee naar nieuwe projecten, van film tot televisieseries. "

− Kaj Driessen, regisseur van onder andere Spangas en Bonkers
arrow

Castingfoto's & -video

close
info:
videos
arrow

Roel op Youtube

close
info:
Content